呢間係我嘅飯堂!相信都好多係中環做嘢嘅人會識^^佢嘅lunch time係好多人排🤣我多數都係夜晚去食😌有時lunch time太多人質素會冇咁穩定🤭但呢個價錢可以喺中環食到咁高質嘅食物都難怪咁多人😆相信大家都知係一個四季嘅廚師開嘅🤣都感受到佢哋嘅食材係有質素 蛋同包都同出面既茶記差好遠☺️我多數會嗌番茄通粉炒蛋多士 真係超值 個番茄湯底都已經好用心用咗大量茄蓉好濃味 炒蛋唔係忌廉炒蛋嗰隻但係都好滑而且蛋香味比較濃 多士係最驚喜嘅 因為質感同出面食到嘅好唔同 真係做到外脆內軟 最後杯凍奶茶係冇冰 直接雪落雪櫃 唔會沖淡咗個味 都值得讚☺️朋友多數食忌廉雞湯通粉常餐 相信都值得一試 另外我會食佢哋嘅叉燒炒蛋飯 都相當有水準💕喺中環$50可以食到呢個質素 抵比五聲lamlam胝🤣

喺中環$50可以食到呢個質素 抵比五聲lamlam胝🤣
  • 四季茄牛通