2011-03-28 192 瀏覽
28 Feb 7:30p.m.Piggy Girl再同爸爸慶祝生日前言:已經超耐冇去過元綠,因為如果想食壽司,都唔會選擇佢,加上近年元綠既舖頭越泥越少,去開既地方都唔會見到佢既踪影。今次點解又泥呢,仲要泥咁唔就腳呢間!話說我爸爸有張Aeon元綠信用咭,因為生日既關係,佢寄咗張一百蚊生日現金劵俾佢,仲話有半價餐﹔而港島就只淨番西環有分店,結果就去咗啦!因為我對元綠既壽司始終有乜信心,而我爸爸媽媽都唔食壽司,所以冇叫過任何壽司。點選食物&食物評價:牛肉烏冬(餐牌價HKD43):Standard迷你鰻魚籠仔飯(餐牌價HKD36)、迷你帶子籠仔飯(餐牌價HKD38):話係即叫即蒸,味道ok,不過真係幾迷你,一人吃一大淡都食完一個海鮮鍋 (送一碟肥牛) (餐牌價HKD39):有少少似吉野家既鍋,不過就冇得跟飯或烏冬一杯柚子冰(跟餐價10)環境質素:服務質素:賬單價錢:HKD73 (每人平均消費HKD24) (用咗HKD100 Cash Coupon﹔Aeon咭另外仲有九五折)輪候時間:5分鐘 (book咗都要等一陣)抵食指數: (唔計我地用咗劵)推介指數:整體評價:番兜機率:0 (應該冇乜機會,
28 Feb 7:30p.m.
Piggy Girl再同爸爸慶祝生日

點選食物&食物評價:
牛肉烏冬(餐牌價HKD43):Standard
一杯柚子冰(跟餐價10)

環境質素:

服務質素:

輪候時間:5分鐘 (book咗都要等一陣)
抵食指數:
(唔計我地用咗劵)
推介指數:

整體評價:

番兜機率:0 (應該冇乜機會,太遠,除非又有現金劵)

*所有評分以五
為最高分