2021-11-18 1324 瀏覽
雖然唔係第一次嚟食呢間日本餐廳 但係每一次呢間餐廳都俾到啲驚喜我 真係值得一訪再訪☺️好想讚吓呢間餐廳嘅防疫措施 一般餐廳嘅透明隔板只係放喺檯上面 但係呢間餐廳係會連座位部分都有板隔開 真係幾安全🤭溫泉玉子牛油果凱撒沙律 沙律份量好多 沙律菜食落都幾爽脆 溫泉蛋令到沙律更有層次 如果沙律菜嘅水可以瀝得更乾就完美啦🥗三點刺身盛 一上檯就俾個厚切三文魚吸引 厚切刺身口感真係好好 章紅魚都有淡淡嘅魚油香 甜蝦就唔太特別 但質素都okay🦐牛油果芒果三文魚班戟 芒果味道好突出 味道甜甜地 幾特別😗大阪豬扒丼 好有氣勢嘅丼飯 都係將大阪燒嘅椰菜絲搬咗上個飯度 淋上少少嘅大阪燒醬 底層就係滑蛋豬扒飯 用椰菜絲嚟配滑蛋豬扒飯 感覺出奇地夾🙊芝士厚燒玉子 味道正正常常 芝士味唔係特別突出😮電擊雞翼 北海道芝士Bang Bang炸薯條 見到都有幾多小朋友食呢碟食得好開心🙈宇治抹茶芭菲 雪糕好香濃嘅抹茶味 但係又唔會去到苦 旁邊嘅蕨餅 團子 令個甜品加上一啲嚼勁😚 抹茶雪糕係值得推介嘅整體嚟講 食物款式有咁多 真係好難先試得晒 不過食咁多樣野 味道都幾好 得閒會再幫襯🥰

牛油果芒果三文魚班戟 芒果味道好突出 味道甜甜地 幾特別😗

芝士厚燒玉子 味道正正常常 芝士味唔係特別突出😮