⏱️每到午餐時間,我同朋友一定好快衝出去,就為咗食紅葉茶屋嘅定食🍱🍱🍱,因為每次人特別多,慢少少就冇位坐。今次我哋非常幸運,揀到咗風景優美嘅座位,一邊食一邊欣賞,特別放鬆! 呢度嘅照燒雞肉好有特色🐓🐓🐓,食多都唔會膩,尤其係雞肉嘅肉質,滑嫩香軟,配埋其他配料一齊食,雞肉嘅香味更加明顯,特別啱餸飯🍚🍚😋。令我朋友眼睛發亮嘅一定係呢碗牛肉烏冬面🥩🍜🍜。牛肉都唔輸雞肉,非常鮮嫩多汁,同烏冬面一齊食,香軟十足,再配埋濃湯一齊放入口,一絕!仲有脆卜卜嘅蝦子炸物🍤🍤🍤。蝦子大隻又肥美,食落好有嚼勁。尤其係外皮,炸得金黃酥脆,而內餡就十分香軟,口感極為豐富!鍾意海鮮嘅朋友千祈唔好錯過。 😋😋😋⏱️ 時間過得非常快,又係時候返去工作啦!

⏱️ 時間過得非常快,又係時候返去工作啦!