2020-05-04 146 瀏覽
牛牛1號心情好,帶朋友仔去食哩個出名嘅鹿兒島和牛 雖然舖頭細細,侍應對答細心同體貼,令人好有去咗日本家庭式居酒屋嘅感覺,係冇得飛嘅情況下,都算一解我哋嘅旅行引。 有得揀拼盤同單點唔同嘅牛牛🐮 我哋決定豪一豪佢,叫左佢嘅肉食者拼盤,再加,黑松露牛油果沙律🥗 , 同埋鵝肝層層Dip 🦆 黑松露牛油果沙律🥗 超級多黑松露醬,我呢個黑松露喜愛者表示十分滿意,食落口滿滿嘅黑松露醬,幸福無比。 肉食者(四個精選部位,各三片)🐮牛舌,和尚頭( 後腿內則),三角牛腩,牛柳 侍應細心咁介紹日本牛肉,同埋教我地燒嘅次序,希望我哋可以慢慢享受咁好食嘅牛牛🐮 牛舌 , 肉好軟嫩,同時又好紮實。 和尚頭,筋少,肉質細緻 。三角牛腩,脂肪花紋好均勻,入口甘香油化 牛柳,滑嫩不韌。 同朋友睇一路燒一路傾計, 好relax. 鵝肝層層Dip 估唔到塊鵝肝有咁大塊。下面有啲炸魷魚,啲汁撈埋啲飯真係超香同超好食。 呢個令我哋好有驚喜😍
牛牛1號心情好,
帶朋友仔去食哩個出名嘅鹿兒島和牛

有得揀拼盤同單點唔同嘅牛牛🐮

黑松露牛油果沙律🥗
黑松露牛油果沙律

肉食者(四個精選部位,各三片)
🐮牛舌,和尚頭( 後腿內則),三角牛腩,牛柳
牛舌 , 肉好軟嫩,同時又好紮實。
和尚頭,筋少,肉質細緻 。
三角牛腩,脂肪花紋好均勻,入口甘香油化
牛柳,滑嫩不韌。
同朋友睇一路燒一路傾計, 好relax.
肉食者

鵝肝層層Dip
估唔到塊鵝肝有咁大塊。