2011-10-31 76 瀏覽
原本一班人去烚吓烚吓買咗d團購票打邊爐,點知呢間野真係差到冇朋友,食完之後同d朋友結論如下1. 我仲諗住買得團購好多人, 點知個場係唔爆的...... 由剛坐底到走都係咁.........2. 間野得3-4個人响度招呼, 唔係樓面呀, 係樓面連埋水吧... 响裏面砌完野仲要出嚟幫埋手, 我地叫咗幾次野,冇一張單係齊到order架,出野又慢,飲品叫咗好耐都冇人俾, 自己走去攞啦,谷鬼氣3. 食物方面,個咩黑松露湯底,我從來冇睇到個鍋有囉,有都係得d茶樹菇既野,似雜菇湯底.... 話夠人頭就送象拔蚌剌身,點知去到就冇得番d蝦剌身,但係我地都訂七點,冇可能係賣晒囉。我地叫咗d 白菜,但係好明顯係洗唔乾淨, 菜身仲有d 黑色野痴住好噁心,如果講好食就只有芝心丸同埋個牛丸,其他既都只係一般4.不過最煩氣就係埋單時,我地攞咗兩支啤, 佢計番冇問題, 但係佢話我地再叫咗支竹蔗水,冇錯, 我地叫過,但係等咗幾十幾分鐘都冇人攞嚟,我地就叫啤酒, 但係都冇人攞俾俾我地,唯有自己攞啦......點知著紫色衫既女人講話我地有叫過蔗水, 佢仲話係佢攞野嚟時俾我地。呃你都唔係呃渣野飲呀?同埋個紫衫女人好似冇走過嚟

4.不過最煩氣就係埋單時,我地攞咗兩支啤, 佢計番冇問題, 但係佢話我地再叫咗支竹蔗水,冇錯, 我地叫過,但係等咗幾十幾分鐘都冇人攞嚟,我地就叫啤酒, 但係都冇人攞俾俾我地,唯有自己攞啦......點知著紫色衫既女人講話我地有叫過蔗水, 佢仲話係佢攞野嚟時俾我地。呃你都唔係呃渣野飲呀?同埋個紫衫女人好似冇走過嚟招呼過我地囉

最終佢都減番支蔗水,但係個態度比較差勁, 找完錢多謝都冇句,我自己就傻咗,俾老婆話應該攞清晒d tips。

呢間野我諗我自己唔會再去架啦,
2011-10-29