2020-11-06 1766 瀏覽
今日黎到銅鑼灣搵食,朋友有渣車(佢手車唔差),為左方便佢泊車囉商場優惠,又可以安心泊好車,簡左利舞台「新羅寶」食韓式野,不過如果手車無信心,就唔好泊入黎啦)因為星期一關係,無咩人,Staff 話可以坐窗口位,留意到有房坐的,如果想坐房,下次不防問下。到齊人就睇餐牌簡野食,睇到佢哋餐牌,覺得好好睇..我唸係因為好耐無更新,啲圖片有啲跟唔上時代變遷,anyway 簡左$1200套餐,加幾個散叫野食,埋單位位$3xx ,食到好飽,又低食好食,開心的一天。呢個係餐既燒烤,影左幾張相。無影曬,呢個肉勁好食,推介。然後呢啲係散叫既,個年糕汁勁好食。Staff 比我哋坐到收工,因為我哋燒得慢,食得慢,佢哋好好服務態度!慢慢講解點樣食最後個麵,仲燒埋,煮埋,唔錯既餐廳!想食得好d,唔想食出面既普通港版韓菜,可以黎試試。

呢個係餐既燒烤,影左幾張相。無影曬,呢個肉勁好食,推介。

然後呢啲係散叫既,個年糕汁勁好食。