2024-01-08 98 瀏覽
📍祺森冰室整體黎講都係間唔錯嘅茶餐廳😋係間幾高質嘅茶餐廳#坪洲 ❣️蝦多士多脆內軟crispy~ 個皮炸到好靚嘅金黃色💛加埋好香嘅忌廉同彈牙嘅蝦 不錯不錯 😋💰44.❣️滑蛋照燒雞扒飯意外地係三個主菜裏面唯一一個唔辣嘅😹唔知點解同啲friend都好自覺咁忽略咗XO醬係辣嘅😹 俾個滑蛋吸引咗 (其實個樣唔係真係咁好)但係就係因為塊蛋叫咗 照燒醬係偏日式甜啲嘅嗰種 個雞扒都好滑~😍 overall黎講真係唔錯💰64.❣️XO醬豬扒炒烏冬集體唔記得XO醬係辣嘅😹所以第一啖食落口勁suprise✨ 重口味嘅朋友應該會鍾意❤️有種鐵板烏冬嘅感覺 豬扒唔會話淋 但係好入味🧡💰64.❣️黑椒豬肉眼扒+意粉會話黑椒味好重 但係成個意粉就只有黑椒味. 個豬扒都比較硬同幹身🤔💰64#坪洲 #坪洲美食 #祺森冰室 #祺森冰室蝦多士
📍祺森冰室
整體黎講都係間唔錯嘅茶餐廳😋係間幾高質嘅茶餐廳#坪洲