2015-08-02 1088 瀏覽
約左外國番黎既朋友仔食飯, 既然佢咁鐘意韓國, 咁就一於去食韓國野啦!好開心呀, 竟然唔洗排隊!!!我地叫左總共3樣野食!烏卒卒雖然賣相唁吸引, 但味道相當好! 飯入面既魷魚有醬汁包住, 加埋飯食唔會太咸, 味道剛剛好!炸雞蔥沙律炸雞有好多件, 炸得香口而且入面既雞肉仲好滑好juicy! 加埋少少醬汁係底再加少少蔥, 當沙律咁食, 的確不錯! 雞肉仲有少少肥膏, 咬落特別香!廚師卡邦尼年糕個汁味道一流, 係卡邦尼意粉既汁! 可以餸好多碗飯食! 有粉絲係底, 加埋煙肉同年糕, 啖啖都有濃濃既cream味! 年糕增加了口感, 加分加分!!! 不過食得多會好膩!!總括黎講, 水準保持得唔錯, 都唔太貴, 價錢合理, 會再去食!
好開心呀, 竟然唔洗排隊!!!
我地叫左總共3樣野食!

2015-08-02