2021-01-12
以前成日出街食飯,而家冇得出街食晚飯,都會買啲嘢食返屋企,好多店舖都有外賣優惠,呢間都唔例外,外賣自取有折扣,可以留意一下。仲要俾我發現佢唔係剩係得拉麵,仲有鰻魚飯同埋咖喱飯等等,最近喺屋企食得麵多,所以都想食飯。醬油拉麵:88元醬油拉麵有清清地嘅醬油香味,入面仲有慢煮雞肉同埋豚肉,比較特別係慢煮雞肉,如果攞返屋企食千祈唔好擺去再煮,淨係用啲熱嘅湯撈落去就算,咁就會保持到個軟熟嘅質感, 拉麵都比較彈牙少少。咖喱吉列豬扒飯88元咖喱吉列豬扒炸雞飯108元屋企人好鍾意佢個咖喱,覺得好香但係唔會辣,我令到成個飯都吸引好多,如果淨係食豬扒可以就咁揀豬扒飯,外皮香脆,貪心少少就叫多個雙拼嘅豬扒炸雞飯,炸雞裏面嘅雞肉都保持濕潤,非常不錯!
醬油拉麵:88元
咖喱吉列豬扒飯88元