2023-12-30 168 瀏覽
屋企人生日所以想去食好嘢,跟住喺大埔搵到有呢間烤魚食,所以就喺呢度book咗枱,諗住大埔都冇乜地方食到烤魚,滿心期待。入去坐低叫咗一份烤魚一個雞煲:烤魚個汁陣味係幾好,不過條魚係無味,同埋唔算大份。個雞煲味都正常,不過好碎好細粒嘅雞件,一定無一隻雞嘅份量,所以食完雞同魚一定要叫打邊爐配料。呢到開始真係戲玉。叫咗份封門柳同手頸脊,一上枱就知係平時喺超市買嘅急凍貨放喺碟收你一碟188。叫生蠔,原來係急凍到掟死人嘅蠔。豬羊果d就正常,因為好難會難食。高潮位係上稻庭烏冬果刻,我哋叫咗好多嘢食但係都唔飽,然後諗住兩個烏冬食就算。。點知係將一個急凍烏冬切一半當兩個,收你44蚊。。。真係好炆。都要搵d嘢讚下嘅,唯一係個鴨屎香檸檬茶,的確幾好飲。最後想講,六個人埋單都要每人三百幾蚊,食急凍超市貨,要靠飲檸檬茶填肚,我就唔覺得值,我去同區食另一間烤魚好過。
都要搵d嘢讚下嘅,唯一係個鴨屎香檸檬茶,的確幾好飲。
麻辣雞煲
香辣烤魚