2019-03-07 4423 瀏覽
見到勁多哈哈笑,諗住會好好食,期望越大失望越大,睇真啲其實都好少人係讚佢個 afternoon tea,可能佢晚餐質素好好就不得而知,但我應該不會想再黎。黎到都係例牌食佢幾層野,最低個層係鹹點Smoked salmon and baby watercress 好食Creme fraiche 正常Prawn with cucumber sandwiches 好淡口無咩味道Foie gras bonbon 依個最 surprise 我,因為我一睇以為係一舊西蘭花 😅 好好食Iberian Ham on fig 好新鮮既配搭點知去到第二層就出事係~食得 afternoon tea 都預左係食甜野,但都唔駛咁甜下嘩,直情係難食,我無一舊係覺得好食,我係鍾意食甜野既人,但係你都無理由得個甜字,睇返個 menu,raspberry earl grey cake?我完全食不出有 earl grey,最後我同朋友都係食唔哂,說服唔到自己擺落口。Scones 正常,無野好講。另外會有個 counter 仔,拎下 crepe, ice cream, waffles, macaron, 生果咁,但都普通啦。

黎到都係例牌食佢幾層野,最低個層係鹹點

Creme fraiche 正常
Iberian Ham on fig 好新鮮既配搭

點知去到第二層就出事

Scones 正常,無野好講。

總括來講,我都無話想要抵食既,想要好食啫,依家係又唔抵食又唔好食「兩個人 7百幾」,拜拜啦!