新開已經一年幾啦❤️❤️緊係好食先咁多人排隊呢😁等都係值得嘅💯💯坐落即用QR Code落單先❤️❤️識食緊係一定要食嘅係🐥招牌菜海南雞飯套餐啦😎仲可以用優惠價15蚊加order鮮油咖央多士🍞新Woo勁大大塊厚牛油脆卜卜惹味到不得了呀😋😋💯💯海南雞飯套餐內包括有都油飯同冬瓜雞雜湯,但我地加咗10元要了個輕怡肉骨茶😎😎Woo 油飯吸收晒d雞油同斑蘭嘅香味好軟熟每啖都好好味super yummy呀而個輕怡肉骨茶係以胡椒味行先而唔係以藥材味行先, 所以湯頭唔係又黑又濃, 而係比較清淡而入口😚仲有好多肉食添😁😁招牌海南雞當然係勁好味又冇骨仲滑捋捋添👍👍👍檳城黑豉油叉燒飯套餐🐖🍚有油飯同魚丸湯,個湯好清甜又有兩粒大大粒又彈牙嘅魚丸架,檳城黑豉油叉燒“正”d叉燒顏色好靚咬落每啖肉都有好惹味嘅黑豉油,而且叉燒係超軟淋淋d肉好鬆化😋,真係試過又係返唔到轉頭啦👍👍👍👍加咗個醬油雞腳好入味“正”呀!凍金裝柑桔蜜,好清甜滋潤🍯雪糕薄荷咖啡🍦☕️第一次飲勁好飲唔甜“正”呀👍👍👍👍蘇山雞飯長沙灣元州街411號

凍金裝柑桔蜜,好清甜滋潤🍯
雪糕薄荷咖啡🍦☕️第一次飲勁好飲唔甜“正”呀👍👍👍👍

蘇山雞飯