2016-12-18 2609 瀏覽
有一段時間冇寫食評,但今日唔寫唔得之前都有去陶源飲茶,佢搬左之後係第一次,環境大左,但估唔到食物同服務質素竟然差km3咁多一行4人,2大2細,一坐低叫左雀籠,牛肉腸同雞粥,等左超過20 分鐘先有第一碟腸粉,但竟然係暖唔係熱!!再過15 分鐘碗粥先到,但碗粥煲得好差變晒水,賣相極之唔吸引呢碗係花膠雞粥,裏面有切成一條條既花膠,係2位小朋友要食既,因為碗粥唔大碗,2 個小朋友分晒,但我個女食緊條花膠既時候佢話咬唔落。。。。我覺得好出奇,於是攞黎咬下,發現原來係1條橡筋呢樣都算啦。。。坐左成個鐘原來冇落雀籠lor, 問伙記仲話雀籠係耐d.....迫於無奈叫碟瑞士汁炒牛河,因為2個小朋友肚餓想快d有野食。。。。點知又中計根本就係干炒牛河,知唔知咩係瑞士汁呢??$98蚊食1碟質素比茶記差10倍既干炒牛河。。。。真係冇話可說!!我一定唔會再去,又貴又唔好食
有一段時間冇寫食評,但今日唔寫唔得

我一定唔會再去,又貴又唔好食