2022-06-25
open rich見到有5折優惠,所以想去試下。坐低同我地講全單單點埋單過200先有5折(即係正價加埋要有400),仲要係得小食餐單先有。我地最後放棄用個優惠。咁我地兩個人叫左一個dinner set加飛碟小食,大概百幾蚊左右。落單幾分鐘後waiter過嚟同我地講每人最低消費係一杯飲品,個小食唔當係最低消費,好似就算嗌左幾多錢都好都係計有冇飲嘢,最後都追加左杯飲品。dinner set個闊條麵嘅芝士好大陣gas同燶味 食落有啲苦,肉醬又冇乜味, 闊條麵質感好硬🤢。芝士磨菇飛碟第一次上嘅時候有一塊係特別細 比人切走左好多,要叫waiter換番個正常嘅。飲品方面,叫咗個跟餐嘅西柚紅茶同焦糖朱古力就正正常常,都算好飲。只能夠講呢間係間啱比一班人嚟買杯嘢飲坐成晚玩boardgame嘅地方,但如果你係想食好嘢,甚至只係想填飽個肚都唔會建議呢間🙄
芝士肉醬闊條麵
西柚紅茶+焦糖朱古力