2021-07-16 1863 瀏覽
專登happy Friday 過來食,點知食到一肚氣,同埋食物性價比唔高。首先佢係一定要人用安心出行,呢下已經想走,但既然訂左位就算,照食。入到去坐低佢不停用好差既語氣,當你犯人咁監視你,望實你電話有係scan到個安心出行 …其實我明你驚犯法,但個態度可以好d囉,同埋你間野入到去完全無internet,個wifi又收得唔好,都要時間下載番個app大佬…但佢好堅持你唔scan 就唔俾落單,其實都係果句啦,明既你驚犯法,但個語氣可以好d囉。given 你個價位,我諗我唔接受茶餐廳服務,其實人地服務可能都好過你。到落單又係一肚氣,我同女朋友兩個人食唔多,叫一個main 一個前菜share,點完,個女waitress 用非常不置可否既語氣,frown 少少好大聲咁講:that’s it?!!?! 嘩,果刻我真係覺得好surprised 以為自己去左澳牛。你話哂都300幾蚊一碟野,裝修都靚丫,但唔該你地成個軟件要配得起件事囉。咁我就同佢老細反映啦,講完就明點解係咁。上樑不正下樑歪。佢話無人咁同佢講過佢地態度唔好,又話佢信佢d staff ..咁你信飽佢啦,咁既態度,無回頭囉。講番食物,點左個紅蝦

講番食物,點左個紅蝦burrata cheese ,都值7.5/10 分,但如果要300蚊一碟加咁既態度,你自己諗啦。另個龍蝦twist pasta, 都有4-5件龍蝦切件,個pasta 係homemade 平心而論都al denote 味道都不過不失。但都係果句,唔抵食囉,唔係食唔起,而係不論擺盤,用餐體驗,定d staff 既professionalism ,都唔值個價。

最後,連埋d sparkling water (唔俾人叫tap 呀,去caprice 都有tap , 呢度唔俾叫,真巴閉)都要近$700。

你想伏一次就去啦。