見朋友推介,六點四人齊就入得,menu 得四頁,飲品一頁,酒為主,頭兩頁一頁係炸雞一頁係肋骨/雞,可揀嘅嘢,寥寥可數就叫咗第一&二頁第一頁嘅炸雞,辛辣拼原味,配四個醬加醃蘿蔔。醃蘿蔔,甜中只得少酸,最有創意係啲醬,點解mustard 都有甜味?炸雞配薯角,薯條,薯格,可能平時炸雞薯格都係KFC,真係食唔慣甜嘅薯格/條/角,四個人食到你眼望我眼。辛辣炸雞,堅辣,而且第一口唔辣但會慢慢散發。第二道,芝士肋骨(小辣),圍邊嘅配菜,除咗扮泡菜嘅極鹹菜,蕃薯球,蛋,都甜,芝士粟米就係難得係鹹嘅,主角芝士肋骨,肋骨啲醬又係甜,包咗芝士好少少士多啤梨米酒,似士多啤梨冰,冇乜乳酸味或酒味,易醉者要小心。總括黎講,所有嘢都偏甜,而且咩都橙色,空姐朋友話去韓國,啲嘢仲甜,呢間已經減咗甜最後張單,全韓文,連total 個字都冇,搞到俾錯錢,唔知有加一另外不得不提,可能店舖略細又多人等位,環境勁嘈,仲嘈過酒樓只能夠話自己大鄉里出城,韓風跟不上,一句到尾,冇下次

就叫咗第一&二頁

另外不得不提,可能店舖略細又多人等位,環境勁嘈,仲嘈過酒樓

只能夠話自己大鄉里出城,韓風跟不上,一句到尾,冇下次
芝士肋骨
炸雞