(非會員)
2003-12-28 6 瀏覽
套餐有$68 位或$238 兩位, 叫左個$238. 的田螺不連殼,雪藏貨,莓莓地,所以腌味比較重. 最好笑是個主菜. 四款選二:有鴨腿,羊鞍,魚,牛(羊)仔肉(唔記得邊款肉).<br /><br />叫左鴨腿,但條腿上韯 無左的. 原來放左去$68個餐度, 變左鴨胸意粉. 睇見鄰桌碟鴨胸, 兩件細肉, 便知道我隻鴨腿肉分為二道菜,當然我碟肉多些. 好野!!!碟鴨腿幾入味, 少左香草味, 但好多油.<br /><br />另外碟主菜羊鞍一到, 唔明點解好似無左的肉.原來亦是切去些少變成另外一道羊仔肉主菜. 真令我大開眼界.<br /><br />點解我會知! 左面四人叫左兩個$238, 右面叫左兩個$68. 如果你很喜歡食意粉, 可以食個$68, 保證少肉(兩嚿小肉)多意. 若你食$238, 一定要食鴨腿及羊鞍, 否則你會後悔! 魚是兩塊好小型的銀雪魚. 另外個牛定羊的x仔肉, 亦是得兩三塊. 反而羊鞍及鴨腿起碼有多些肉食. <br /> <br />食完罐頭
食完罐頭食完雪藏,記住行去7-仔買水飲呀!<br />
唉!個鋪租唔係貴,收人呢個價,的主菜唔好孤寒啦!<br />
會唔會再去食?? 一定NO! NO! NOT!<br />