又嚟觀塘!又食台灣嘢!呢間哈豆人氣爆燈,推薦~( ´ ▽ ` )ノ𖦹 香酥腐皮蝦仁卷 $ 48超脆口嘅腐皮包住香口嘅蝦仁,台灣味滿滿。𖦹 五寶雜錦醬撈麵 $68五寶分別係香腸、雞翼、豆腐、花枝丸同埋貢丸,配上粗身嘅關廟麵,撈埋麻辣醬以及芝麻醬,香氣撲鼻令人垂涎三尺。𖦹 台式麻油雞套餐 $90麻油湯入口帶陣陣麻油香同藥材味,湯入面有雞、紅棗同杞子,養生又足料。套餐有埋油菜以及魚鬆滷肉飯,正。𖦹 黑冰河畔溫泉 $98呢個size係巨型cls。。。兩個人十五分鐘狂食都未食到半個,強烈建議四個人些牙。我非常鐘意個奶蓋!滿滿嘅花生味同埋黃豆粉,啲冰係黑糖仙草味,略嫌入面嘅無咩味,芋圓口感ok但芋味欠奉。𖦹 哈豆鮮果茶 + $42 (set)消滯嘅鮮果茶有各種唔同嘅生果,清新可口。𖦹 蘋果眉妹 + $38 (set)是蘋果梳打嘅味,酸酸甜甜,非常開胃。

𖦹 香酥腐皮蝦仁卷 $ 48

超脆口嘅腐皮包住香口嘅蝦仁,台灣味滿滿。

𖦹 五寶雜錦醬撈麵 $68

𖦹 台式麻油雞套餐 $90

𖦹 黑冰河畔溫泉 $98

𖦹 哈豆鮮果茶 + $42 (set)

消滯嘅鮮果茶有各種唔同嘅生果,清新可口。

𖦹 蘋果眉妹 + $38 (set)

是蘋果梳打嘅味,酸酸甜甜,非常開胃。
2022-07-13