2011-08-20 252 瀏覽
以前荃灣有兩間八麵玲瓏,我由此2000開始已經“幫襯”。 以前每個星期我會去食兩至三次;因為覺得佢地食物好味,價錢又平宜,WAITER服務態度又好!我最喜歡食“鎮江肉排酸辣米線”, 味道極佳!! 但近年食物水準及WAITER服務態度不斷下降! 今日,本想再一次比機會呢一間餐廳。可惜,我的結論是”死心“!我不會再一次”幫襯“佢!!我今日叫左一碗“大辣菜肉雲吞酸辣米線”加“木瓜西瓜汁”!!WAITER幫我下單時一D禮貌都冇,之後食了一碗沒有“酸菜”的米線! 而以前極好味的“酸辣”,而家變成一個極普通的辣油湯!!酸辣冇酸菜,跟住飲果杯“木瓜西瓜汁”冇木瓜味!! 加上現在它的價格又極高!! 食一碗一餸米線加果汁要OVER $36,早幾個月都係$32左右!!佢地加價加到離曬譜!!但品質同服務態度就極差!! 我覺得根本唔值得再比機會佢地!

我覺得根本唔值得再比機會佢地!
2011-08-20