2008-03-24 17 瀏覽
見呢度食評ok, 一行6人到呢度食,地方好細, 要坐到背對背, 燈光昏暗, 無bb椅, 餐廳無人識講廣東話, 幸好餐牌有中文前菜:胡椒餅---好辣, 幾新鮮, 四款印度醬料,兄係討隻好似燒烤醬, 感覺一般雜菜咖哩角---熱辣辣, 其中一樣唔辣食物,幾好食. 主菜:烤魚---見每都有一碟, 跟叫, 鐵板上, 魚都新鮮, 但除係魚皮有D甜味, 魚肉無味, 好似醃唔夠時間咁, 失望咖喱牛+ 咖喱羊--- 好味, 咖哩汁很好味, 唔辣(我叫唔辣), 用來沾烤餅食,一流.炒雜菜--- 真係幾似中式炒菜, 味道都好叫烤餅+蒜茸烤餅+牛油烤餅全部都好味, 點咖哩汁絕配若果唔介意地方淺窄, 食物都好味, 食物夠正宗, 我日去都爆場, 待應服務態度ok, 埋單$460, 合理

前菜:

雜菜咖哩角---熱辣辣, 其中一樣唔辣食物,幾好食.

主菜:

炒雜菜--- 真係幾似中式炒菜, 味道都好

叫烤餅+蒜茸烤餅+牛油烤餅
全部都好味, 點咖哩汁絕配

咖喱羊
烤餅