入到去比裝修都嚇左,非常和風日系好岩女生們打卡,而且紙餐墊至到餐廳器皿都好日系好靚~而且比佢個Mont blanc pancake吸引到,覺得女生都值得黎食一次!🫡五王蟹粉烏冬 $198⭐️⭐️⭐️⭐️黎到比佢賣相震撼到,有香水樽花雕同精緻器皿裝醋,再配埋佢個蟹型盤,非常有儀式感!其實食落就唔會分到有冇5種蟹嫁啦,而且都食到唔係新鮮蟹(但有花心機去拆肉已經好不得了!),呢個價錢食到算係咁~佢烏冬係熱辣辣,但依然有彈牙口感唔會淋bb,抵讚!PS 非常建議要落醋,食蟹點可以唔落?落左會更好食!佢配嘅湯、沙律同餐茶(無糖綠茶冇乜特別,所以都唔多講,反而大家可以試佢富士山焙茶個系列飲品~)紫薯Mont blanc班戟 $148⭐️⭐️⭐️⭐️呢個甜品真係好唔錯,但攞唔到滿分係因為真係太甜💩佢甜度主要黎自最表習嘅紫薯蓉(我相信另外2個口味都一樣),所以真係建議大家入面雪糕要叫焙茶,因為可以幫你降低個甜度!而且班戟揀番原味會好啲,因為太多味混埋一齊會比較亂,反而影響最終個味道!(有機會會想再去食埋個栗子味hahahah,如果有人比較過邊個味好食啲可以話我知!)*有每人最低消費$100!!

五王蟹粉烏冬 $198
⭐️⭐️⭐️⭐️
PS 非常建議要落醋,食蟹點可以唔落?落左會更好食!

紫薯Mont blanc班戟 $148
⭐️⭐️⭐️⭐️

*有每人最低消費$100!!
五皇蟹粉烏冬
紫薯mont  blanc  pancake