2022-04-13 36 瀏覽
行過大埔超級城,見到呢間cafe既裝修好日本和風既格調😍木色既格調﹐好vintage,好似去左日本旅行咁😍門口仲放左棵楓樹,有好多唔同既餐具擺設😍不過,真係大排長龍,都要等成15-20分鐘😂但係都值得既😆欣賞佢既上菜速度夠快,唔使等太耐😵入座後,成個環境氣氛都好復古!睇完個menu之後,樣樣都心思思想點😩🥺壽喜燒風牛肉🍳蛋包飯:個牛肉好惹味好juicy,個蛋包飯會上碟後,由waiter係你面前切開再淋上個汁,好享受,滑蛋加埋個牛肉,好好食,都幾飽下!明太子香腸意粉:意粉既軟硬度岩岩好,食落滿滿既明太子,個秘製醬汁同埋香腸都好夾,份量都好夠👍南蠻炸雞🍗:食落酸酸甜甜既無骨炸雞,有醬汁得黎都仲keep到係香脆,食落好開胃!好想係咁食,不過怕熱氣🤭草莓🍓法式多士:法式多士做到外脆內軟,再加埋個日本士多啤梨醬,好清甜,唔會覺得假!同埋士多啤梨都好甜👍 Latte☕:奶香味好重🥰咖啡味都好香草莓沙冰🍹:好香既士多啤梨,飲落酸酸微微咁,好似加左乳酸咁😍杯野又整得靚,打卡一流!

Latte☕:奶香味好重🥰咖啡味都好香