2018-11-09 300 瀏覽
今晚又帶媽咪去食好嘢☺️ 響 燒肉放題💥 好早之前已經book定今晚㗎啦 好期待😍😍 上到去見到裝修擺設都幾日式 仲有好多酒添!😏 不過唔知係咪我太早之前book定 booking有少少混亂😩😩檢查左一輪之後先可以入座😩坐低左本來諗住即刻快啲叫嘢食😍 但職員話預先會有刺身拼盤 海鮮拼盤 同燒肉拼盤比左我哋食先😏😏 所以而家可以拎住嘢飲先😛呢度嘅紅白酒梅酒清酒🍶都係任飲😍 啤酒就要加$48 咁我哋梗係飲梅酒清酒呢 佢仲有個柚子梅酒好特別喎😯😯 最欣賞係佢啲梅酒都係用Choya 係媽咪好鍾意嘅梅酒牌子😍😍😍嘢食嚟啦!個刺身拼盤好壯觀好吸引呀😍 質素都唔錯喎 帶子好鮮甜 油甘魚簡直要encore呀 可惜海膽係冇得再叫架😂😂燒肉嘅賣相都十分漂亮☺️ 紋路好靚 每塊都有厚度 不枉我黎食和牛套餐😏😏 澳洲和牛有三個部位選擇 最好食我覺得係牛肉眼或者牛空腹 encore左好多次!😍😍媽咪話除咗和牛 雞翼同七味豚拖羅都好味☺️ 七味豚拖羅其實係豬頸肉 燒落都好爽口😛清湯豆腐鍋有豆腐同蔬菜 食咗咁多肉梗係要食返啲菜啦😂 我哋簡直一人一鍋添呀😂最後梗係要食返啲雪糕甜品呀 movenpick士多啤梨味我最愛呀😍

刺身拼盤

清湯豆腐鍋

最後梗係要食返啲雪糕甜品呀 movenpick士多啤梨味我最愛呀😍 豆腐雪糕都好味!媽咪仲食咗支芒果益力多雪條😛 飽哂!
15 分鐘 (堂食)
刺身拼盤