餐廳🍴環境好日系風情,以木色為主打,比人感覺好休閑又好放鬆咁,啲野食味道好食之餘,賣相又勁靚,打卡一流🥰壽喜燒風牛肉蛋包飯 $98壽喜燒醬汁味道好甜香,調味岩岩好,牛肉勁煮得勁入味,每一啖都勁juicy勁有肉汁,重點既蛋包飯,蛋包就咁睇就勁飽滿,用刀輕輕一刮,半熟既蛋漿就會好似瀑布咁傾瀉出黎,勁有食慾,勁好食推介😋味噌海鮮燉飯 $128海解份量都好有誠意,有大蝦,青口同魷魚圈,肉質都夠爽彈,都好新鮮,燉飯有濃濃既海鮮香,奶油感香氣都好夠,每一啖都好入面,入面仲有蘑菇洋蔥,更多唔同既口感月見雞皮餃子🥟(2串) $62餃子一咬入口,有爆汁口感🤤,勁juicy勁好味,再以生雞蛋同甜甜既醬汁配成沾料,食落更有風味,值得一食日式布甸🍮 $38布甸奶滑程度滿分💯,味道奶香奶香咁,超好食,表層較硬身小小,中層以下就勁軟嫩Q滑,入口即化,瞬間散開的奶香味,滿滿既幸福感❤️焙茶牛乳 $45焙茶茶香味十足,牛乳亦勁厚身勁濃郁,互相攪拌均勻再飲,茶香變得更柔順奶滑波子汽水沙冰 $48波子汽水味好清新,唔會太甜,沙冰既口感亦夠綿密

壽喜燒風牛肉蛋包飯 $98

味噌海鮮燉飯 $128

月見雞皮餃子🥟(2串) $62

日式布甸🍮 $38

焙茶牛乳 $45

波子汽水沙冰 $48
波子汽水味好清新,唔會太甜,沙冰既口感亦夠綿密