2019-01-11 201 瀏覽
味道冇乜突出嘅拉麵返工嘅關係要去到筲箕灣食飯 唔使見到呢間舖頭冇乜人排隊所以就入咗去 見到主菜單就係 有四種唔同嘅拉麵 分別就係 青龍白虎玄武朱雀 而我就選擇咗名為九州地獄拉麵嘅朱雀拉麵 本人就係比較識得辣同埋對食辣有研究的 所以就好想睇下 自稱為地獄拉麵 嘅菜式有啲乜嘢特別 等咗15分鐘拉麵終於出嚟 拉麵嘅湯好掛麵 亦都好濃郁 但就係除咗濃郁 之外都唔知有啲乜嘢形容詞可以形容到 呢碗拉麵嘅味道 食落去基本上係冇 鮮味同深層次嘅辣味可言🤔🤔 加上舊叉燒真係好細嚿 兩啖食完兩舊 確實有少少失望😵四隻字就可以總結到呢碗拉麵 平平無奇 普普通通唔值得用88蚊 嚟食一個午餐 如果你係追求 高質素嘅拉麵 睇怕你就搵唔到啦😁 總括價錢環境食物 我會畀 3/10 可一不可再😅
味道冇乜突出嘅拉麵

2019-01-10