慕名而來,但係真係食到一把火。食物方面,我覺得實在係名過於實,味道真係好一般,得個鹹字,冇咩沙爹香味,但係又食到個人又鹹又滯。叫左碟手切牛展$298,質素真係好一般,完全唔值3舊水。佢一開頭咩都冇問就比兩碗豉油我哋,埋單先發現收醬料費$16/位,而且我哋完全冇用過碗豉油,因為個湯底已經鹹到我係咁飲水。我哋兩個人食左差唔多$800,而且基本零服務,上餐具都係就咁劈落張檯度,作為客人真係完全冇覺得比人尊重過。咁既價錢我真係寧願去食連鎖店,坐得舒服又有服務,味道又唔係真係特別好,咁既價錢好食既打邊爐其實好多選擇。一坐低個阿姐問我我哋要咩湯底後就即刻比兜生菜我地,咩都冇講。佢比碟生菜我地果陣,我哋係完全未開始叫食物。第一次來幫襯,咪以為碟菜係送既囉,埋單先發覺碟菜要收錢$35。而且碟生菜上到來發現好多沙,冇洗乾淨,我一路都以為係送既所以都冇出聲,而且都係淨係食左幾條。都唔係錢既問題,但係我哋冇叫過,阿姐擺低又完全冇問我哋要唔要。咁我哋咪同個阿姐理論,話我哋冇叫過,但係個阿姐堅稱我地一早應該講話唔要,食左就要比錢。大佬,第一次來鬼知你地咩意思,就咁擺低又冇問人要唔要,咁咪以為係叫湯底送既囉,真係
慕名而來,但係真係食到一把火。

咁我哋咪同個阿姐理論,話我哋冇叫過,但係個阿姐堅稱我地一早應該講話唔要,食左就要比錢。大佬,第一次來鬼知你地咩意思,就咁擺低又冇問人要唔要,咁咪以為係叫湯底送既囉,真係好誤導人,擺明屈人唔知。

之後老闆個仔過來,超級串,話咩‘擺低有冇可能係送比你,唔要早出聲‘ 叫我地報警,而且講肯定佢哋有問過我哋要唔要。我哋咪講完全冇問過,報警咪報警,大把時間,我哋真係唔驚wor,因為我哋完全冇叫到碟菜。之後個老闆過來好串咁講咩算了,當dump左碟菜去垃圾桶咁,最後冇收碟菜錢。

真係唔係錢既問題,但係我點解要為我冇叫過既嘢比錢。一開頭擺低就應該問下我地要唔要,
咁要或著唔要個選擇權都係客人手上,除左明屈人之外諗唔到第二個理由。

第一次食飯食到咁唔開心,真係唔會去第二次。我覺得咁樣既服務態度同咁既心態做生意,真係遲早搞臭自己個名。
2023-01-08