🧇👀荃灣隱藏版咖啡店,今次真係食到唔少驚喜呀!首先嚟到個"日本雲蛋芝士牛角酥窩夫",睇落已經靚仔到不得了,個雲蛋的確如雲般輕盈,溝埋牛角酥做成嘅窩夫一齊食,口感就似展翅飛翔咁,輕鬆得黎又彈牙,簡直係至潮享受!🍝個"板燒原絛日本魷魚配米形意粉"同樣驚為天人,大隻魷魚板燒到啱啱好,彈牙中帶啲Q感,食落好過癮。個米形意粉新奇又有趣,啖啖都有米香,咁樣嘅美食,實在令人回味無窮。再講下"海膽蟹籽意粉",簡直係海鮮控嘅夢幻逸品!意粉扎實,海膽鮮甜,每一啖都食到滿滿嘅海味,中間嗰啲脆米更加帶出層次感,一試難忘。唔好以為我哋只食意粉,仲有咁有心思嘅布丁燒,真心冇得彈!滑到出水嘅嘢,咁好食嘅東西,真係令人忍唔住又想再嚟!實在係你唔試,就真係損失慘重咯~😋🍴👌