第三站

Station 3 Cafe
難得的一個假日,好耐無岀去,今日同老公去食吓飯拍吓拖。想坐得舒服啲,食物又好啲,就去咗旺角第三站。呢度啲特飲非常打卡able❤️凍嘅薄荷朱古力同埋焦糖朱古力,又靚又好飲,套餐加$6就飲到啦,勁抵呀!見到有特級海鮮拼盤就試吓,都幾豐富,有齊魚手指、炸蝦、炸蟹鉗、炸帶子、吉列蠔,海鮮都有齊咁滯,而且即叫即炸,仲要鬼死咁好食!炸蝦唔算大隻,但係勝在鮮甜,而且炸皮夠薄脆,仲要無油膩感,真係好食到停唔到口呀!吉列蠔蠔味濃郁,估唔到小小的一隻咁好味!有一種食咗成個海洋落肚嘅感覺真係好正😋意式芝士肉醬闊條麵肉醬迷絕對不能錯過!闊條麵掛汁力超強,配上香濃嘅肉醬配香酥嘅芝士,冇人能夠抗拒吧?卡邦尼煙肉雜菌意粉🍝鹹香嘅煙肉同忌廉嘅配搭,真係唯一呢款意粉我係百吃不厭😂醬汁比較潔杰身,所以每一條意粉都可以好均勻咁掛好掛滿,加埋煙肉真係勁邪惡不過又好好味喎🙈