首先,我已經早四日已經book位,都要坐最近門口果張枱,都真係好熱。其次,我地兩個人,食咗千幾蚊,無叫酒嘅,85折咗都唔係好飽,味道一般,性價比絕對係低。另外,海膽壽司,啲海膽係好大陣明礬味,我真係唔明啲打手,竟然話新鮮????有啲食評,話呢度啲服務差。我覺得都ok嘅,舉手都好快有侍應嚟,不過上菜真係好似fine dining咁。不過,食雞肉串燒嘅時候,有一件懷疑係唔熟,我地有同店員反映,回覆係“師傅話呢個位係深色咗啫,係熟架“。我真係諗:熟唔熟我真係會唔識分咩?其實我都識煮野食,自己都識分辨生同熟嘅!!綜合以上咁多點,真係唔明點解佢可以喺棉登徑/尖沙咀區生存咁多年,尖沙咀有好多日本料理好食又好坐,性價比高嘅好選擇!

2020-07-10