餐廳: 潮江春 (無限極廣場)
資訊:

2017-09-18 5837 瀏覽
同事last day, 腦細suggest去酒樓飲茶喎,好丫,我最鍾意飲茶架喇😌呢間一年前都食過,環境唔錯,野食喺呢區黎講算幾好。卜左枱唔使等,哈哈點心選擇都幾多丫可惜今次因爲叫得太多點心,無叫到粉麵飯上面啲點心正正常常,無咩亮點。紅油抄手好辣啊😵呢度既晶瑩紅棗糕(右上)特別正架!甜度岩岩好,唔chi牙,腦細都話呢個係必食既😋呢個包其他酒樓好少有架!裡面仲有粒粒芋頭添🐵XO醬炒腸粉(下)略嫌唔多夠XO醬食左咁多真係好飽,差啲忘記呢餐係farewell 同事既😅,一陣返公司實好眼訓😴

點心選擇都幾多丫

可惜今次因爲叫得太多點心,無叫到粉麵飯

上面啲點心正正常常,無咩亮點。紅油抄手好辣啊😵

芋蓉流沙包

呢個包其他酒樓好少有架!裡面仲有粒粒芋頭添🐵