之前拎到張lanana嘅換領卷,可以換一件原味同一件雜莓味~咁今日我就滿懷期待去換啦,點知去到已經換曬,叫我第二日再黎換🥹由於張卷聽日就過期而且我聽日唔得閒再黎,所以就想今日用埋,問咗佢地可唔可以換同價錢/價錢平啲嘅其他款,佢地就話唔得,咁我唯有就淨係換咗一件原味啦🥺其實成件事佢地都係依照規矩處理,係冇問題的,不過作為一個顧客黎講,就覺得佢地嘅處理唔夠彈性同埋唔夠為顧客著想🥹其實每個顧客黎換蛋糕都係抽時間過黎,難得搵咗一日得閒結果冇得換,都好難抽時間聽日即刻再黎,如果下次可以換同等價錢/價錢平啲嘅第二款就好了,畢竟大家嘅時間都好寶貴㗎嘛🥺咁講翻蛋糕方面啦,size比我想像中要細舊好多,仲細過我嘅掌心🤣個乳酪都ok嘅,係比出面美心個啲要軟同埋濃味少少,不過個餅底就一般般,比較淋同埋牛油味唔係好香~整體黎講覺得性價比就麻麻地,好細件而且偏貴,出面應該會有更好嘅選擇~話時話我覺得佢個乳酪同十字牌個個好似,可能因為乳酪都差唔多味🤣大家想知lanana 咩味嘅話都可以試下十字牌個乳酪,先$10😂😂

用餐優惠
試食活動