呢間嘢打邊爐真係幾正, 主打刷牛肉,唔講唔知原來牛肉分咁多部位,個個部位都唔同口感,所以我最喜歡呢間,haha(因為本人無牛不歡)環境唔錯. 價錢亦尚算OK. 呢晚6個人食1900, 有700係去咗象拔蚌度, 扣除呢個, 其他打邊爐料一人二百零. 食物簡評如下:1) 肥牛新鮮, 嫰. 但有分大細碟,細碟只夠兩人食,所以我通常會叫一碟大牛邊,一碟大牛脊(好多食家就知道外面好多新鮮牛肉其實都只係急凍牛頂充,呢個就係我喜歡呢間原因,牛肉有水準2) 象拔蚌鮮甜. 一個字, 正!。貴啲都食得舒服,好過食水蚌(加州)……3) 炸角夠脆, 冇油味. 4) 其他用料均在水準. 唔錯.食物有好多選擇, 賣相都好整齊好新鮮.丸類細細粒又彈牙.海鮮類又乾淨.有鮮味
食物簡評如下:
3) 炸角夠脆, 冇油味.
2014-10-03
紀念日
  • 新鮮牛肉,加拿大象拔