2020-11-27 218 瀏覽
今日和新來的同事一齊食飯,佢地提議想試下食呢間,於是我地十二點左右到,去到已經見到有十幾個人排隊中門外放了幾款蛋糕Lunch set 包主菜及一杯飲品,可另加$25購一件蛋糕,入到去啲座位係梳化,坐低都幾舒服肉醬長通粉,上面有隻半熟蛋,味道 ok帆立貝 pizza ,pizza 底有烘過,但略嫌太厚,而且酱汁同料偏少,食左兩三件已不想吃手撕豬仔骨漢堡,配菜有薯條同沙律,沙律麻麻,薯條唔錯都幾脆,個漢堡好大,要分開吃,手撕豬仔骨食得方便D,但豬仔骨太甜,如果無咁甜就好d凍蜂蜜檸檬茶,飲到蜂蜜味都幾好飲,但係好細杯我地加了兩款蛋糕,拿破崙同 Lindt chocolate,拿破崙唔錯,Lindt chocolate 好重朱古力味,入面有榛子同果仁,味道都幾好,好啱朱古力控,不過蛋糕略嫌太細件呢間總括而言甜品比較好食、飲品都唔錯,可惜係呢兩樣嘢份量都太少主菜仲有進步嘅空間

門外放了幾款蛋糕

肉醬長通粉,上面有隻半熟蛋,味道 ok
肉醬長通粉

帆立貝  pizza

手撕豬仔骨漢堡

凍蜂蜜檸檬茶,飲到蜂蜜味都幾好飲,但係好細杯

主菜仲有進步嘅空間
2020-11-27