2023-07-27 86 瀏覽
天氣熱去唔想去街鋪,幾次去K11都見到排長龍,環境又唔錯,決定試試大約七點正去到排左半個幾鐘,期間好多人等唔到走左,其實唔算等好耐。限時食90分鐘,都合理。侍應服務唔錯,落單出菜時間好快,有得坐梳化卡位,裝修都唔錯,可惜我地坐門口位,隔離就係排隊既長龍,我地又聽到佢地講野,佢地都肯定聽到我地講野好多人推介明太子蛋包意粉,同行三人都覺得唔夠味,明太子味欠奉,比較似蛋汁撈意粉,唔推薦紅酒牛面頰蛋包飯就合格,侍應會問幫唔幫我地切開個蛋包,呢樣要讚。牛肉有三舊,唔算細舊,蛋包撈埋個紅酒汁唔錯,可以一試。日式布甸好食,蛋味濃,口感比較實,唔係魚膠粉好彈個種即食布甸感,推薦整體味道合格,賣相好。諗唔到食咩,想有個地方傾下計打卡,可以黎試下。但追求美食品質高既話,就可以再諗一諗。

紅酒牛面頰蛋包飯
明太子蛋包意粉