2021-09-11
有無雞翼控?話說我勁鍾意食雞翼,最勁應該係一餐食到廿隻🌚平時去雞翼山多數都係食避風塘蒜香😌 今次因為要幫個朋友換過儲物盒,所以就揀咗期間限定嘅套餐:包一款限定雞翼,一杯特飲同一個儲物盒🍎肉桂蘋果雞翼Cinnamon Apple Chicken Wings感覺好似食緊Apple Crumble咁😌雞翼皮超脆,外邊沾滿咗肉桂蘋果糖漿,提子乾蘋果肉洪同金寶曲奇說,味道甜甜的,入邊醃得入味又夠滑。🧀乳酪忌廉芝士雞翼Yoghurt & Cream Cheese Chicken Wings外面嘅乳酪忌廉芝士食落感覺好似奶蓋,芝士味超濃郁,味道少少酸酸幾開胃。估唔到係一個幾夾嘅配搭。玫瑰咖啡湯力Rose & Coffee Tonic湯力water x 咖啡夠氣好飲,玫瑰🌹糖漿嘅甜味中和返咖啡嘅苦味,飲落都幾清爽。
話說我勁鍾意食雞翼,最勁應該係一餐食到廿隻🌚
🍎肉桂蘋果雞翼
Cinnamon Apple Chicken Wings
醃得入味又夠滑。
🧀乳酪忌廉芝士雞翼
玫瑰咖啡湯力