餐廳: Lamees
資訊:

阿公見到OP寫附近有呢間中東菜就入嚟試下🤪呢度店面唔算大不過入嚟就好chill嘅感覺一直播住一D西班牙嘅音樂裝修都係以類似土耳其嘅風格泥土黃色為主身 再配特色石板同圖案感覺就係置身當地阿公點咗普遍會見到嘅鷹嘴豆醬配包仔😆鷹嘴豆醬再搭配一D羊肉特顯咗一陣油香同埋豆香蒜蓉青口係小米粒青口😁一口一粒食得好爽☺️意粉係蒜香意粉阿公誤會咗以為會有少少肉碎不會係無嘅😆 好啱素食者帶有辣味 刺激得嚟又唔會辣好耐嗰種呢到感覺同阿公之前試嘅中東餐館有D唔同再留意下餐廳入面嘅電視係播住廚師老闆嘅訪問原來老闆係約旦人佢疫情stay咗喺香港難免有思鄉 於是就自己做出家鄉菜而且餐廳都想將中東飲食同文化帶到香港真係好用心經營🥰差D唔記得講最難忘係個甜品食落好清甜 仲有拉絲阿公上網Search原來係土耳其芝士餅大家一定要試呢個😁
阿公見到OP寫附近有呢間中東菜
就入嚟試下🤪