2020-04-30 1181 瀏覽
這間位於元朗泰國餐廳!位置交通都好方便!旺中帶靜非常之唔錯!那間舖頭都唔算好大!但係坐落都好舒適!裝修方面都好有特式!.至於食物方面:.牛肉船米線賣相都好吸引!牛肉都好新鮮味道都好特別!D配菜賣相好特別!牛肉好嫩滑又夠腍身入哂味!咬入口好又口感!非常之唔錯!米線又夠滑身軟硬適中!又其是個自制湯底真係好正冇得定!.粉紅船麵用紅腐乳煲豬骨的湯底!我覺得好特別味道都唔錯!魚蛋、魚片頭咬入口都好爽口又彈牙!炸雲吞皮好脆口味道又唔錯!轉金邊粉都好好食!.香茅雞翼味道好重香茅味道!味道好特別!食入口感覺唔錯!.红咖喱雞翼好重紅咖哩味帶有小小辣!咬入口食到咖哩味好正!味道真係好特別!.青檸梳打加埋泰國D青檸溝埋梳打味道飲入口同其它牌子梳打又D唔同!我覺得好飲好多唔錯!.玫瑰奶茶賣相好吸引!睇見都想試吓!味道唔錯!好重玫瑰味道!飲入口覺得好好飲好特別!.惠顧食物送飲品再加15元有兩隻特式雞翼!.至於價錢方面一般價錢!我覺得好有質素可以試吓!,,
至於食物方面:

香茅雞翼味道好重香茅味道!味道好特別!食入口感覺唔錯!

惠顧食物送飲品再加15元有兩隻特式雞翼!
至於價錢方面一般價錢!我覺得好有質素可以試吓!,,
2020-04-21
10 分鐘 (堂食)