2020-06-13
🇹🇼台灣菜X💛深黃店系列 🤓🤓▫️餐廳:阿木台灣麵▫️地點:旺角廣華街8號地舖▫️營業時間:▫️價錢:~$50+—美味:🇹🇼🇹🇼🇹🇼🇹🇼環境:🇹🇼🇹🇼🇹🇼🇹🇼價錢:💰💰💰+0.5💰—香港出名既台灣餐廳唔太多🤫👧🏻👦🏻係旺角行行吓見到依家好出名既台灣餐廳即刻一試🥰佢地既麵好入味😬紅燒牛肉麵($65)係招牌菜,麵質好食,而湯底好濃,有豐富既牛肉精華,而牛肉軟硬適中🤣🤭另外👧🏻👦🏻叫咗個肉鬆蛋餅($39)超足料‼️‼️啲肉鬆多到跌出嚟🤓飲品方面,有10+台灣飲品任君選擇🤪推薦珍珠奶綠四季春🤫好fresh🥰至於店舖方面,成間餐廳唔算好大,但設計以木為主,比人舒服既感覺🤗店主係台灣人,希望煮到台灣🇹🇼味道比香港人,值得支持🤤—#好西 #阿木台灣麵 #芋圓 #鹽酥雞 #牛筋 #牛肉麵 #旺角 #夏天美食 #HongKong #HK #foodie #goodwest #food #meal #lunch #ramen #japan #Eeeeeats #foodphotography #foodporn #foodie #forkyeah #instadaily#instafollowtrick #amy_
▫️餐廳:阿木台灣麵
▫️地點:旺角廣華街8號地舖
▫️營業時間:
▫️價錢:~$50+
美味:🇹🇼🇹🇼🇹🇼🇹🇼
環境:🇹🇼🇹🇼🇹🇼🇹🇼
價錢:💰💰💰+0.5💰
—
#好西 #阿木台灣麵 #芋圓 #鹽酥雞 #牛筋 #牛肉麵 #旺角 #夏天美食 #HongKong #HK #foodie #goodwest #food #meal #lunch #ramen #japan #Eeeeeats #foodphotography #foodporn #foodie #forkyeah #instadaily#instafollowtrick #amy_in_mk #黃店 #旺角黃店