2017-12-14 410 瀏覽
個日,同個Friend 去SHOPPING,經過左一間炸雞扒,有D 餓餓地去試下呢間台式街頭小食 ! Magic Chicken Pie la ! 睇睇個menu有四款製法分別有胖果雞扒, 台灣超級大雞排, 拍手雞排 同埋多力滋雞排及多款味道選可以擇雞扒架 ! 我就選擇左【多力滋雞排】, 呢個製法係將外皮炸至硬中帶脆, 最重要係鎖住雞排中既肉汁, 可以食到原汁原味, 我就揀左辣椒味, 真係辣到噴火呀! 再叫埋【脆脆粗薯條】, 外脆內軟, 再加埋蜜糖芥未醬, 味道不錯, 另外, 食完炸雞扒,再試左杯【檸檬黃金雙珠】,有檸檬再加埋口感非常清新, 解渴💡宜家仲有期間限定優惠:購買任何兩款食物, 即免費多享一款

💡宜家仲有期間限定優惠:

購買任何兩款食物, 即免費多享一款
2017-12-07
外賣自取