2023-08-08 55 瀏覽
如果追求質素高肉味濃,呢間牛大人似乎唔係你杯茶🍵,但想試台式火鍋、或者平平哋任食嘅食肉獸,牛大人都可以係其中一個選擇嚟👍🏽因為今次🐻🐻‍❄️同行仲有外國朋友,所以台式特色食物例如鴨血、芋頭貢丸、蛋餃等,反而變成今次嘅重點,🐻🐻‍❄️都鍾意芋頭貢丸!有芋頭味、又有啲咬口,諗起都想再食😋👍🏽🐻但確實…比起上次食嘅牛大人(另一分店),今次肉類嘅質素明顯較差,肉類無咩肉味,羊肉唔騷、牛肉亦無牛肉味,豬都仲可以靠外貌同入口嘅質感分到,牛同羊真係唔係好分到…🐻‍❄️不過甜品都ok,甜品除左Movenpick外,多左樣新嘅仙草凍,面上加左珍珠、扁豆等少量配料,估唔到食落幾好食😋!拍得住甜品舖嘅質素👍🏽👍🏽今次叫嘅係中價位嘅餐,美國特級安格斯💲288(周末額外+$10)再收加一服務費個人覺得呢間分店叫呢個餐就唔太抵,想狂食可能最平個餐都夠晒數。🐻‍❄️職員都快手同有禮貌,落完單食物好快就嚟到,亦有密密收碟👍🏽👍🏽

今次叫嘅係中價位嘅餐,美國特級安格斯
💲288(周末額外+$10)再收加一服務費

2023-07-29