好耐都冇黎呢一間台式餐廳食嘢啦,最近真係好鍾意食台灣嘢食,無論係小食定係正餐我都會選擇食台灣嘢食,因為真係好掛住台灣嗰度嘅嘢食呀!望到個餐牌好多嘢都更新咗,仲多咗好多選擇添,重點係佢有台式嘅甜品,真係啱晒我呀!我係喺下午茶時間嚟嘅,因為可以食到更多嘅嘢食!我食呢度嘅台式蛋餅配地瓜薯條,而朋友就食呢度嘅新出品,麻醬雞絲冷麵, 跟餐會有個開胃小菜黑木耳!既然佢有台式嘅甜品當然要食啦,我哋就食佢個雜果黑糖冰仙草,感覺好吸引!麻將雞絲冷麵份量真係好多,真係好滿意佢嘅份量,我同朋友可以分享食,雞絲冷麵雞絲嘅份量都好足夠,配埋麻醬一齊食,唔經唔覺就食咗一大部份,因為真係好好食!我嗰個係台式蛋餅配地瓜薯條,今次嘅地瓜薯條炸得金黃色,外脆內軟,水準又高咗,真係好好味,脆卜卜,夏天就係要食多啲香口野!我嗰個台式蛋餅入邊係配肉鬆,佢可以選擇肉鬆或者火腿,不過肉鬆係吸引好多嘅!最後係我哋嘅台式甜品,雜果黑糖冰仙草,賣相真係好吸引,入邊嘅生果有芒果藍莓火龍果士多啤梨,中間係黑糖冰,旁邊仲有好多仙草,仙草嘅份量係超級超級超級多,我哋真係好滿意佢嘅甜品,佢嘅士多啤梨同埋芒果一啲都唔酸,好新鮮!

我係喺下午茶時間嚟嘅,因為可以食到更多嘅嘢食!

麻將雞絲冷麵份量真係好多,
真係好滿意佢嘅份量,
唔經唔覺就食咗一大部份,因為真係好好食!
我嗰個係台式蛋餅配地瓜薯條,
今次嘅地瓜薯條炸得金黃色,
我嗰個台式蛋餅入邊係配肉鬆,
佢可以選擇肉鬆或者火腿,不過肉鬆係吸引好多嘅!
最後係我哋嘅台式甜品,雜果黑糖冰仙草,
賣相真係好吸引,入邊嘅生果有芒果藍莓火龍果士多啤梨,