2022-12-01
見到PHI最近同姆明做緊crossover😍 覺得好可愛呀🥰 之前食過PHI 啲pancake覺得好好食😋 所以忍唔住要去試吓😆我去咗中環嗰間🥰 餐廳已經開始佈滿左聖誕嘅氣氛🎄 碟碟食物都有唔同嘅姆明角色😍 真係好得意❤️史力奇的青醬大蝦意大利飯🦐 ($98)青醬意大利飯好有咬口👍🏻 入面仲有菇同埋洋蔥🧅去增加口感🥰 大蝦夠爽口彈牙😊 面頭塊芝士仲有史力奇個樣😍 北歐芬蘭溫馨全日早餐🍽 ($122)個全日早餐好豐富👍🏻 有牛油果🥑 煙三文魚🐟 大啡菇、太陽蛋🍳 煙肉🥓 腸仔🍖 車厘茄🍅茄汁焗豆,同埋姆明熱香餅🥞 大啡菇勁juicy🥰 牛油果夠香滑😍 熱香餅夠軟熟❤️粉紅冬日姆明谷梳乎厘🥞($155)士多啤梨疏乎厘🥞 配白朱古力醬🍫 造型好可愛❤️ 疏乎厘一如以往🥰 分量十足👍🏻 夠晒蛋香🥚 空氣咁啱岩好😊淘氣阿美的粉紅冬日🍓($58)係杯凍飲黎🍹 造型好靚好岩打卡❤️ 佢係士多啤梨醬🍓加白朱古力奶🥛 酸酸甜甜味都唔錯🥰姆明冰雪探險☕️ ($52)係杯熱飲黎🥰 椰子味濃郁嘅咖啡☕️ 仲配埋塊好得意嘅聖誕樹曲奇🍪
史力奇的青醬大蝦意大利飯🦐 ($98)
北歐芬蘭溫馨全日早餐🍽 ($122)
粉紅冬日姆明谷梳乎厘🥞($155)
淘氣阿美的粉紅冬日🍓($58)
姆明冰雪探險☕️ ($52)