2023-10-23 131 瀏覽
之前寫過一篇中午食Pizza Hut, 覺得已經不復當年勇。短期內都唔會再番去食。點知佢cross over Spy Family. 門口貼滿Ania 同奇美拉長官,咁無計啦,又再黎。預計佢唔會比約兒整得難食,但又唔會比黃昏做得好。 🍖 意大利人唔會食嘅夏威夷pizza,加埋芝心批,今次真係比上次造得濕潤而且冇咁油。咁好緊要呀,太油膩就算普通批既size一樣喺食唔倒咁多塊。加上菠蘿,就會有清新嘅口感(sorry Italian). 🍖香蒜肉絲意粉, 喺經典既食物,每條麵條均勻咁樣佈滿左香蒜,同樣道理,個麵底冇落太多油,清清爽爽咁。 ✨️總括黎講今次同上次感覺差好遠。今次正路好多。但問題就係呢度。連鎖食店,用相同標準,但係出來結果大相徑庭。管理層有需要多啲留意。