2014-09-10 207 瀏覽
和友人食飯,因爲我地想坐耐D傾計,所以限時間個D就pass左拉最後揀左ylk同另外一個友人都叫左set dinner(餐湯+餐包+主菜+飲品=$7x)我個個係酥皮魚柳配燒春雞+薯菜講講餐湯先,我叫左儸宋湯,YLK係我唯一一間會飲曬成碗湯夠辣,足料,稀稠度適中,正酥皮魚柳都幾好味,打破傳統炸魚柳,別有一番風味燒春雞冇特別,同其他店ge一樣,都係雞胸好乾,其他部位就5錯,個皮夠脆最值得稱讚ge係佢D蔬菜,5似其他鋪頭係用水恰下就算,呢個有炒過,而且D蔬菜夠淋,連D紅蘿蔔都比我食曬,友人都稱讚,本身諗住set dinner都係一般貨色,古5到呢個都幾令我刮目相看之前食都係食lunch,我記得以前食佢個黑松露意粉都幾好味,係乾左D,衣家5知係咪一樣呢個係友人食ge扒餐,我試過,豬扒Ok,但有D薄,雞扒友人食到一半話另一邊有5熟腸Ok整體嚟講5錯,會再幫襯
最後揀左ylk
我個個係酥皮魚柳配燒春雞+薯菜
講講餐湯先,我叫左儸宋湯,YLK係我唯一一間會飲曬成碗湯
夠辣,足料,稀稠度適中,正

酥皮魚柳都幾好味,打破傳統炸魚柳,別有一番風味

腸Ok

整體嚟講5錯,會再幫襯