餐廳: 漁樂 (黃大仙中心南館)
資訊:

食過沙田禾輋個間漁樂,午餐好抵食,地方又好坐,知佢質素好,今晚經過黃大仙知道有分店,唔使諗一定食佢。😋 叫左個牛丸肉丸越式湯河(掛住食無影相🙈)。個牛骨湯好鮮,肉丸又夠味,睇得出佢用心係,配菜既芽菜係又短有漲卜卜既品種,同係馬來西亞食既芽菜雞河粉既芽菜係一樣品種,唔係香港街市常見奀支支個種芽菜,連芽菜都有揀過證明好用心 仲有,要係度讚下個後生仔侍應,星期日晚市好full,佢一個人睇晒大半個場差不多20張枱,其他都係傳菜姐姐。我見佢做到無停手,依然好有禮貌,有d客等得耐態度麻麻,佢都好認真有禮咁幫人落單跟單,我見佢不停同客人講「唔好意思」「多謝」「麻煩等等,我開埋個位再黎幫你」。咁忙都咁好態度又快手既好員工係邊度搵?

2019-04-07