2019-07-14 438 瀏覽
👉🏻蟹肉蟹膏燒🦀💲78又係蟹蓋❗️好爆呢排好似食得有啲密 一個月內食咗三次😹呢個佢燒完撈完會再擺返啲蟹肉同蛋係面 所以蟹肉份量係平時食開嘅double❗️🤩不過佢一上枱個下我以爲係未燒好😹由於佢又擺多隻蛋係面 所以質感會稀啲冇咁膏 睇大家中意咩口感啦🤣〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻浜燒鮑魚💲62都幾大舊同彈牙 但冇咩汁口道清咗啲〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻煙肉芝士奶油意大利面🍝bacon cheese cream pasta (2 ppl)💲128呢個同上次食嘅一樣都係咁多料👍🏻入面有煙肉🥓、蟹柳、蝦🦐好多配料👍🏻而且都好creamy😋 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻丸燒大帶子(蒜蓉牛油味)Grilled scallop with garlic butter💲48呢個佢將帶子剪晒做一粒粒 燒得太硬又唔係好食到蒜蓉牛油味😕〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻河豚干Grilled horse mackerel💲73呢個好食😋好有咬口又幾鮮魚干味👍🏻不過太細份 貴咗少少🤣〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️整體感覺食物有少少偏貴不過食定係飽肚的😹佢啲磯燒係自己燒好先送上你枱 冇得睇住佢係隔離一路燒一路食😕〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️北海道爐端燒
👉🏻蟹肉蟹膏燒🦀💲78

👉🏻浜燒鮑魚💲62
都幾大舊同彈牙 但冇咩汁口道清咗啲

呢個佢將帶子剪晒做一粒粒 燒得太硬又唔係好食到蒜蓉牛油味😕

呢個好食😋好有咬口又幾鮮魚干味👍🏻不過太細份 貴咗少少🤣
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
北海道爐端燒 (尖沙咀)
📍尖沙咀亞士厘道27號捷利商業大廈3樓 🔗#7eating尖沙咀#7eating日本菜