2017-12-04
上星期吃的放題,第一次黎瓊華食,質素都唔錯,食物齊全冇漏單!主要係想讚下d創作壽司,款式多而且個配搭都好夾。黑松露配蝦獨特得黎幾夾,成口充滿好濃列嘅黑松露味,令人回味無窮~三文魚腩上面有酸酸甜甜嘅汁,鮮味都吊晒出黎,火灸三文魚就係正常水準。芒果魚子壽司,同一般魚生完全唔同感覺,芒果係又甜又多汁,有小小似食緊芒果糯米飯。刺身除了必備三文魚甜蝦帶子之外,令人驚喜嘅有赤貝!平時食壽司先食到嘅野,竟然有的刺身食用,而且爽脆鮮美!!同埋有瓜瓜菜菜食真係非常好,唔係常見嘅炒雜菜,係燒翠玉瓜~仲有各式嘅甜品生果!不過我留胃食是日雪糕,仲有兩款大牌雪糕可以揀,唔係雀牌個d呀~個日有咖啡味同士多啤梨yogurt,同frd一人叫一個味share,結果兩個都超!好!食!好高質,雪糕令成餐完滿抵返晒。座置都坐得舒服,唔多人嘅時候可以用埋隔離枱,就算嗌到成枱食物都可以慢慢食,當然要食得晒先好嗌啦~~
主要係想讚下d創作壽司,款式多而且個配搭都好夾。
同埋有瓜瓜菜菜食真係非常好,唔係常見嘅炒雜菜,係燒翠玉瓜~