餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2019-03-30 2585 瀏覽
-🦄瘋狂小麵-A+B套餐 Hkd78瘋狂牛肉麵Rating🌕🌕🌕🌗🌑冬瓜羅漢果茶Rating🌕🌕🌕🌕🌑上湯素菜 Hkd32Rating🌕🌕🌗🌑🌑-來到中環咁繁忙既區域🏙車水馬龍🤭🤭冇去啲咩特別出名既餐廳到食晏🤔反而係上左一啲大廈到😬食下呢間以辣🌶為招牌既瘋狂小麵🍜🍜雖然只係叫左白湯做湯底😂不過白湯都有小小辣😉本身仲諗住白湯係清湯面頭配上好多既蔥🥰中意食蔥既朋友有福了麵既份量寫到明會有110克🤣🤣麵係比較幼身同淋既🙂個人中意食粗同硬既麵條所以佢好容易會夾散😗但這比較易吞噬同咬開同時又會少左一份煙煙韌韌既口感😌😌牛肉相對做得唔錯😚煮得好淋身之餘😳都吸收左湯底既精華🥺煮得好入味係一個比較有返咁上下質素既牛肉來🤗🤗-跟餐仲叫左一杯熱既冬瓜羅漢果茶🥃可以清清熱🔥解解暑☀️雖然仲味到夏天💦味道唔錯🌝唔會好似我想像中咁甜大部分既甜都係來自羅漢果既鮮甜🍃-最後仲叫左一碗上湯素菜 冇諗到素菜都會有秀珍菇上湯素菜既湯底比較清淡 岩曬我呢啲怕油膩既人haha不過以32蚊來計佢份量真係比較少😂😂多返幾條菜既話感覺上會抵食好多😗😗-
🦄瘋狂小麵
A+B套餐 Hkd78