一出𨋢眼前一亮,先係一幅佈滿愛情鎖嘅鐵網牆,再有浪漫星光波波吊燈,充滿韓劇感嘅裝修,好適合情侶小倆口同閨密聚會呢!全日餐牌如一都是A la carte, 沒有閒日午市套餐之類。一場嚟到,緊係要試招牌菜啦!烤牛肉炒粉絲 ($98)粉絲濕潤度剛好 條條都沾滿了醬油,牛肉簿燒唔老幾香口,仲有好多新鮮蔬菜配料非常解膩😋,一碟就啱啱好午餐份量,食完返工都唔會飽到瞌眼瞓😬🤣鐵板芝士豬肋骨($338)主角出現了!店員會先等食客影相 上台開火後5分鐘等芝士熱到差不多嘅時候 就會再過嚟烹調滋滋作響嘅Mozzarella 避免太燶癡底仲好貼心地幫我地將芝士卷住條豬肋骨🥰🥰熱辣辣食真係好惹味🤤🤤濃厚嘅芝士玩上鬆化嘅豬肋骨肉真係停唔到口😍😍呢隻mozzarella 少咸帶奶香😋😋韌性都蛋,呢條拉絲已經係我手臂上限,應該仲可以拉😂😂呢到嘅醬汁有d特別,應該係溝咗少少泡菜醃醬(?食落除咗BBQ味仲微酸帶甜,幾開胃!爐邊蛋同紫菜拌飯暖住食 撈醬食一流🤤🤤豬肋條大概有十條左右,而芝士就綽綽有餘!四個人都夠分😋

烤牛肉炒粉絲 ($98)

鐵板芝士豬肋骨($338)
仲好貼心地幫我地將芝士卷住條豬肋骨🥰🥰

爐邊蛋同紫菜拌飯暖住食 撈醬食一流🤤🤤
豬肋條大概有十條左右,而芝士就綽綽有餘!四個人都夠分😋